Život

Utorak, 25.03.2014.

21:17

Vrtoglavi skok sa Tornja slobode u Njujorku (VIDEO)

Njujork na priloženom snimku izgleda prelepo, ali i zastrašujuće, jer je snimljen kamerom u kacigi jednog BASE avanturiste koji je skočio sa Svetskog trgovinskog centra.

Izvor: Huffington Post

Default images

Video prikazuje skok sa padobranom (počinje na 2:40) koji su navodno u septembru izveli Endrju Rosig (33), Džejms Brejdi (32), Marko Marković (27), dok ih Kajl Hartvel (29) čeka na tlu.

"Samo smo ušli unutra. To bi trebalo da bude najobezbeđenija zgrada na svetu. Ne daj Bože, mogao je da uđe i neko sa namerom da nekome naudi", rekao je Rosig za The New York Times.

Sva četvorica su u četvrtak optuženi za obijanje, nesmotreno ugrožavanje sopstvenih života i skok sa građevine.

Advokati četvorice mladića pregovaraju sa tužiteljima.

"Niko nije povređen, izuzev radnika obezbeđenja, čiji je propust izašao na videlo", rekao je Timoti Parlatore, Rosigov advokat.

"Adekvatna odluka nije da se ovi mladići kazne, nego da se poboljša obozbeđenje i spreče ovakvi budući događaji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

15 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

23 h

Podeli: