Prijem za Ivanu Španović u Gradskoj kući

U Gradskoj kući danas je organizovan prijem za atletičarku Ivanu Španović, a povodom vrhunskih sportskih rezultata koje je ostvarila u proteklom periodu na prestižnim međunarodnim takmičenjima u skoku u dalj.
U Gradskoj kući danas je organizovan prijem za atletičarku Ivanu Španović, a povodom vrhunskih sportskih rezultata koje je ostvarila u proteklom periodu na prestižnim međunarodnim takmičenjima u skoku u dalj.

"U ime Grada Novog Sada i u svoje lično ime čestitam Ivani Španović na osvojenoj bronzanoj medalji na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici u Sopotu. Za nas svaka medalja koju naši sportisti osvoje sija zlatom i zato upućujem iskrene čestitke celom stručnom timu iz Atletskog kluba "Vojvodina". Grad Novi Sad preko Gradske uprave za sport i omladinu kontinualno podržava atletičare, a ove godine smo, iako sa manjim budžetom u odnosu na prethodnu godinu, čak povećali izdvajanja za taj klub. Mi ćemo nastaviti da podupiremo, kako našu proslavljenu sportistkinju, tako i jedan od najuspešnijih klubova, ne samo u okviru porodice Sportskog društva "Vojvodina", već i u celoj državi. Ponosni smo što je Ivana naša sugrađanka, a voleli bismo i da neki drugi privredni subjekti prepoznaju njene potencijale i omoguće joj što kvalitetnije treniranje i postizanje vrhunskih rezultata", rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.  

Najbolja srpska atletičarka u skoku u dalj Ivana Španović je na nedavno završenoj Balkanijadi osvojila zlatnu medalju uz novi državni i lični rekord od 6,92 metara, a bronzanu medalju osvojila je ovog meseca na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici u poljskom Sopotu.

Ivana je izjavila da je zadovoljna bronzanom medaljom, kao i da dve medalje osvojene na svetskim takmičenjima, u kratkom vremenskom periodu, predstavljaju veliki uspeh. Ona je u razgovoru sa gradonačelnikom istakla da joj predstoje mnoga velika takmičenja na kojima će se potruditi da osvoji još sjajnija odličja za svoju zemlju.

  • 25.03.2014 18:25
    Primaju li oni još nekoga, osim Ivane? Koja je svakako sportist(kinj)a za primer ...
  • Sale NS

    25.03.2014 17:34
    Bravo za ovu devojku !
    Bravo u svakom smislu reči "devojka" - lepa, zgodna, pametna, uspešna ... ponos našeg grada !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.