Subota, 22.03.2014.

19:03

Dinamo dobio Hajduk, Mamić se tukao

Dinamo iz Zagreba slavio je na Poljudu u velikom derbu 27. kola hrvatskog šampionata 2:0, ali je meč obeležio kontroverzni predsednik Dinama Zdravko Mamić.

Izvor:

Default images

Mamić se nalazio u loži stadiona, a do prvi incidenata došlo je posle oštrog starta na Fernandesu od strane igrača, krenule su provokacije ali se ipak sve smirilo.

Međutim, situacija je eskalirala kada je Halilović postavio konačan rezultat, Mamić je krenuo da provocira upravu domaćih, da bi došlo do fizičkog kontakta sa bivšim igračem Hajduka Ivom Begom.

Posle kraće verbalne svađe došlo je i do fizičkog kontakta, Bego je promašio predsednika Dinama, da bi policija sprečila reakciju Mamića. Organi reda uspeli su da razdvoje zavađene strane, dok su tri, za sada, nepoznate osobe privedene.



Dinamo je poveo golom bivšeg igrača Hajduka Duje Čopa s bele tačke u 24. minute, a trijumf za ogromnih 13 bodova prednosti potvrdio je Halilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: