FUJ: Spava u đubretu okružen milionima bubašvaba (FOTO) (VIDEO)

Dom Amerikanca iz Filadelfije zatrpan je smećem i prepun je bubašvaba. On poslednjih 13 godina, od kada ga je napustila žena živi kao da je na deponiji

  • 5

Amerikanac iz Filadelfije, koji je predstavljen kao Sejmur, živi kao da je na đubrištu, okružen milionima bubašvaba. Sejmur poslednjih 13 godina praktično ništa nije izbacivao iz stana, odnosno nije bacao smeće.

Njegov dom je prenatrpan đubretom i postao je idealno stanište za bubašvabe. One su prosto zavladale njegovim stanom. Ima ih svuda, od kuhinje, preko kupatila, a ušle su mu i u garderobu.

U njegovom domu ima svega, od kartonskih kutija, raznih bočica, kesa, ostataka hrane. Praktično, i kada ovaj penzionisani doktor izađe iz svog doma on sa sobom nosi bubašvabe.

Sejmurov problem predstavljen je u emisiji koja se emituje na televiziji TLC. Kako kaže njegova porodica, on se potpuno promenio pre 13 godina kada ga je napustila žena. Iako su nekoliko puta pokušali da reše problem sa bubašvabama i smećem, Sejmur bi se opet vraćao na staro.

Kako navode pokušaće da pomoć potraže kod psihijatra jer strahuju šta će biti sa Sejmurom pošto je njegov stan praktično leglo zaraze.

- Plašim se šta će biti sa mojim ocem Ne znam šta je bio okidač i zbog čega se promenio. To više nije čovek uz kojeg sam odrasla - kaže njegova ćerka Džesika.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA