Petak, 21.03.2014.

10:06

"U muzici ćete uspeti samo ako iza vas stoji moćan muškarac"

Britanska pevačica Lili Alen je u nedavnom intervjuu izjavila da ukoliko želite da uspete u muzičkoj industriji iza vas mora da stoji moćan muškarac.

Izvor: Super žena

Default images

Pevačica tvrdi da ukoliko želite da uspete u svetu muzike iza vas mora da stoji veoma moćam muškarac, kao što poznati reper Džej Zi stoji iza Bijonse.

Dvadesetosmogodišnja pevačica koja se na scenu vratila posle četvorogodišnje pauze, insistira na tome da u svetu muzike kao pevačica možete da budete prepoznati samo ako imate moćnog muškarca iza sebe, odnosno da ukoliko neka žena stoji kao producent iza uspešnog muzičara, njen uspeh neće biti ni približan kao kada je situacija obrnuta.

"Pogledajte samo Bijonse i Džej Zija, sumnjam da bi ona bila toliko poznata da je situacija obrnuta", rekla je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: