KEJT VINSLET: Leonardo Dikaprio je ljubav mog života!

- Da sam pomenula nekog drugog, Leonardo me ne bi više pustio da prespavam kod njega, a tamo i živim - rekla je kroz smeh glumica

  • 2

Holivudska zvezda Kejt Vinslet svog kolegu iz filma "Titanik", Leonarda Dikaprija, nazvala "ljubavlju svog života", iako je u braku sa muzičarem Nedom Rokenrolom, sa kojim ima i sina.

Glumica je na konferenciji za medije, povodom izlaska novog fima "Divergent", odgovarala na pitanja novinara, a jedan od njih joj je postavio pitanje, da li joj je draži lik Tea, koji je njen partner u novom filmu, ili Džek, kog je Leonardo tumačio u kultnom filmu iz devedesetih.

Kejt Vinslet

- Leo je ljubav mog života, kako to možete uopšte i da me pitate. Da sam rekla "Teo", Leonardo me ne bi više pustio da prespavam kod njega, a tamo i živim - rekla je kroz smeh glumica.

Kejt i Dikaprio su 2008. ponovo zaigrali zajedno u filmu "Revolutionary Road", ali publika će ih uvek pamtiti po ulogama Rouz i Džeka, u filmu o nesreći legendarnog broda.

(Telegraf.rs/ Entertainmentwise.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No name

    20. mart 2014 | 22:16

    Mislim da bolju glumacku ekipu nisu mogli naci za "Titanik", takva hemija postoji izmedju njih, bas su uverljivi. Uvek mogu da pogledam film i nikad ne dosadi.

  • Zoran

    14. novembar 2017 | 01:16

    Dzeka je třebalo da glumí Tom Kruz ali je on to odbio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA