Uređenje doma

Upoznajte baku koja ima 300 hiljada fanova

Simpatičnoj Beti Simpson iz Indijane unuk je kreirao profil na Instagramu, a harizma i pozitivnost ove bake privukli su 314 hiljada pratilaca među kojima je i Farel Vilijams.

Četvrtak, 20.03.2014.

09:39

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Njen unuk Zek Belden svakodnevno objavljuje zanimljive video snimke i slike svoje bake koja se hrabro bori sa rakom a profil je, kako kaže, napravio u znak podrške i ljubavi kada je otkriveno da boluje od ove bolesti.

Iako joj je jezik plav od terapije, baka Beti se našalila pozirajući u stilu Majli Sajrus.

"Ideja je bila da napravim ovaj profil kako bi moji prijatelji upoznali čuvenu baku Beti“, kaže Zek – "Onda je to postalo nešto zaista mnogo veće. Drago mi je što imam priliku da delim njenu priču jer želim da je pamte zauvek"

Samo dva meseca kasnije njen profil pratilo je više od 100 hiljada ljudi. Preslatkoj bakici nije odoleo ni pevač Farel Vilijams.

Poruke podrške stižu iz celog sveta, dok mnogi u komentarima ispod njenih slika dele sopstvena iskustva o teškoj borbi sa rakom.

I baka Simpson imala je samo reči hvale za svog divnog unuka – "Ne želi da me izgubi i mnogo je dobar prema meni"

Baka Beti sa svojim ljubimcima

Kada je Zek svojoj baki objasnio koliko je privilegovana što je prati Farel Vilijams i upoznao je sa njegovim radom Beti je rado zaigrala uz hit "Happy"...

foto: Instagram/grandmabetty33

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare