Mustafa: Protiv ukidanja TV Preševa

Opština Preševo se protivi ukidanju TV Preševa i to će istaći na narednoj sednici Koordinacionog tela za jug Srbije, kaže predsednik opštine Ragmi Mustafa.

Izvor: Tanjug

Sreda, 02.09.2009.

13:21

Default images

On je potvrdio da je ta lokalna televizija dobila rešenje republičke inspekcije za zabranu emitovanja programa jer nema odobrenu frekvenciju.

“Mi ćemo apelovati na Koordinaciono telo da do toga ne dođe. Osnivač lokalne televizije je Skupština opštine Preševo, koja je svake godine uredno aplicirala kod Republičke radio-difuzne agencije za dobijanje frekvencije koja, iz nekog razloga, do sada nije dobijena”, kaže Mustafa.

"Nedopustivo je da Preševo ostane bez lokalne televizije i mi ćemo se tome žestoko usprotiviti tim pre što susedna opština Bujanovac, na primer, ima jednu televiziju koju finansira Skupština opštine i jednu privatnu i obe su dobile pravo na emitovanje", naveo je Mustafa.

Kako se očekuje, naredna sednica Koordinacionog tela za jug Srbije, čiji predsednik je ministar za državanu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković, biće održana 10. septembra u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: