Život i ljudi

0

Besplatni mali koncerti benda Dubioza kolektiv

Autor: MP

Izvor: Tanjug

Besplatni mali koncerti benda Dubioza kolektiv

Posle obe svirke sledi druženje sa bendom, potpisivanje plakata, fotografisanje, prodaja cd-ova, a fanovi će dobiti i potpisan plakat za koncert u Kombank areni 5. aprila, navodi se u saopštenju iz promoterske kuće Long Play.

"Nadamo se da će izlaznost u Areni 5. aprila biti veća nego na nedavno završenim izborima u Srbiji, da ćemo osvojiti povjerenje i glasove publike te da neće biti preveliki postotak bijelih glasačkih listića i falsifikovanih ulaznica", poručuju momci iz benda.

Balkanska pank dab grupa Dubioza kolektiv nastupiće 5. aprila u beogradskoj Kombank areni i tim povodom priredila je svojevrsni omaž kultnom filmu "Ko to tamo peva" snimivši svoju kratku Jutjub verziju legendarne pesme "Za Beograd".

Ovaj angažovani bosansko-hercegovački sastav poslednjih godina osvojio je publiku u regionu sa nekoliko zapaženih albuma i brojnim hitovima kao što su: Kažu, Blam, Firma ilegal, Balkan Funk, Marijuana, Kokuz...

Oni u svojim tekstovima žestoko kritikuju postratno korumpirano društvo u kom vladaju nacionalizam, negativna selekcija i nepravda, istovremeno boreći se za slobodu, ravnopravnost i pravedan društveni poredak. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR