Tehnopolis

Subota, 08.03.2014.

17:35

Kako bi izgledao "Look Back" za Google+ korisnike?

Facebook je povodom svog 10. rođendana predstavio „Look Back“. U pitanju je film koji nudi pregled života svakog korisnika na ovoj društvenoj mreži. Međutim, kako bi izgledalo kada bi Google+ svojim korisnicima predstavio „Look Back“?

Izvor: B92

Default images

Na YouTubeu se pojavio video koji nam daje uvid u to kako bi „Look Back“ video izgledao za korisnike Google+ društvene mreže.

Brojni korisnici YouTubea prihvatili su ovaj šaljiv video dodajući svoje šaljive komentare u vezi sa Googleovom društvenom mrežom poput: „Da bi se nešto nazivalo gradom duhova, zar ne bi trebalo da je neko tamo zapravo živeo?“.

Pogledajte kako bi izgledao „Look Back“ video za korisnike Google+ društvene mreže:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: