DRULOVIĆ: Dominirali smo u drugom poluvremenu!

- Cilj utakmice jeste bio i dobra igra i rezultat. Sa pozitivnim rezultatima stiže i samopouzdanje, a to je jako bitno. Drugo poluvreme je model kako treba da igra selekcija Srbije - rekao je vršilac družnosti selektora Srbije

  • 3

Ljubinko Drulović nije mogao da poželi lepši debi na klupi reprezentacije Srbije. "Orlovi" su slavili u Dablinu protiv selekcije Irske posle preokreta rezultatom 2:1.

Vršilac dužnosti na mestu selektora naše zemlje kaže kako je veoma zadovoljan kako su njegovi izabranici odigrali ovu utakmicu:

- Izuzetno sam zadovoljan i srećan. Moja prva utakmica na klupi A tima i odmah pobeda. Po teškom terenu pobedili smo odličnu reprezentaciju. Dominirali smo, pre svega u drugom poluvremenu u svim segemtnima. Čestitao bih igračima, na fantastičan način uradili smo sve što smo se dogovorili - rekao je Drulović.

On takođe smatra da je drugi deo utakmice primer kako reprezentacija treba da izgleda na terenu:

- Istina, malo smo lošije ušli smo u utakmicu i prvi gol smo primili invidualnom greškom kapitena. Taj gol nas je poremetio, ali vratili smo se brzo i stvorili nekoliko prilika za gol. Cilj utakmice jeste bio i dobra igra i rezultat. Sa pozitivnim rezultatima stiže i samopouzdanje, a to je jako bitno. Drugo poluvreme je model kako treba da igra selekcija Srbije - zaključio je mladi stručnjak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    6. mart 2014 | 03:11

    Ne sekiraj se Ljubinko,smeniće te kad krenu kvalifikacije.Onda dolazi neki našminkani za debele pare i tali se sa ološima iz saveza!

  • Domino-Efekat

    6. mart 2014 | 07:31

    Podhitno Nastasica kao Zadnjeg,Ivanovoic mu nemoze biti zamena,sto se videlo.

  • Lav

    6. mart 2014 | 09:34

    Nastasic je povređen zato nije igrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA