DOKTORI  EMOTIVNI: Plačemo dok pevamo Kristininu pesmu!

X Factor

DOKTORI EMOTIVNI: Plačemo dok pevamo Kristininu pesmu!

Pop kultura -
Bend Kristine Kovač boriće se da uđu u superfinale pevajući pesmu Da te volim

U večerašnjoj, poslednjoj finalnoj emisiji takmičari X faktora pevaće pesme svojih mentora, a „Doktori“ su se odlučili za hit "Da te volim", koji je napisala Kristina Kovač. Članovi ovog benda priznaju da su veoma emotivni, a Uroš Turkulov oktriva da je plakao kad su izvodili ovu pesmu prvi put jer je u njemu probudila ljubavne uspomene.

"Tu pesmu mnogo volim, podseća me na prvu ljubav. Zato sam i pustio suzu dok sam je pevao. To je bila velika tinejdžerska ljubav sa jednom Anom iz Makedonije i trajala je tri godine. Pošto smo u jednom periodu bili razdvojeni, ovu pesmu smo jedno drugom slali, zbog toga mi uvek budi lepa sećanja. Često smo, pored ove, slušali i ostale pesme grupe K2", kaže Turkulov.Ostali članovi benda otkrivaju da su uz ovu pesmu zavodili mnoge devojke. "To je najlepša ljubavna balada, uz koju sam uspeo da osvojim jednu devojku. I rado ću je otpevati svakoj devojci koja zasluži moju ljubav", kaže Predrag Antić.

http://www.youtube.com/watch?v=0U4BjDS_NyM

"Doktori" otkrivaju da su trenutno slobodni, ali i da su zaljubljive prirode.

"Najlepše se osećam kada mi se desi ljubav na prvi pogled. Bitno mi je da je devojka fina i da budemo podrška jedno drugom", kaže Armin Malikić.Najmlađi članovi benda Nikola Stanojević i Marko Balabanović pravu ljubav tek čekaju, pa ovu pesmu posvećuju fanovima.

"Imamo mnogo „pacijentkinja“ koje nam svakodnevno šalju poklone i ljubavne poruke, svi zajedno ovu pesmu posvećujemo njima", rekli su Nikola i Marko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track