Nedelja, 02.03.2014.

14:31

Stradao u udesu kod Kraljeva

U saobraćajnoj nezgodi koja se prethodne noći dogodila na putu Kraljevo - Mataruška Banja, jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene.

Izvor: Tanjug

Default images

Sinoć, oko 23 časa, sudarila su se dva automobila kraljevačkih registarskih oznaka i to "kia magnetis", kojim je iz Kraljeva ka Mataruškoj Banji upravljao V.G. (44) sa suvozačem I.N. (30), oboje iz Kraljeva, i "opel astra", kojim je ka Kraljevu iz Mataruške Banje upravljao R.M. (52).

Svi učesnici saobraćajne nezgode su odmah prebačeni u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu gde im je ukazana lekarska pomoć, ali je R.M. iz Mataruške Banje, vozač "opel astre" noćas preminuo. Pričinjena materijalna šteta u ovoj nezgodi procenjena je na oko 250.000 dinara. Uvidjaj je izvršila zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu pripadnika saobraćajne policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: