PALMA: Zvezdaši su tražili da se slikaju sa mnom!

Prvi čovek grada Jagodine verovao je u pobedu tima iz svog grada protiv Crvene zvezde, ali smatra da nije sramota izgubiti od večitih rivala iz Beograda

  • 7

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dagan Marković - Palma rekao je da je fudbalski klub Jagodina imao volju da pobedi Crvenu zvezdu u 17. kolu Superlige Srbije i dodao da nije sramota izgubiti od večitih rivala iz Beograda.

Golovima Dragana Mrđe u 5. i Nenada Milijaša u 43. minutu Zvezda je u subotu rezultatom 2:0 savladala na gostovanju Jagodinu i zadržala prvo mesto na tabeli.

- Borićemo se, nikada se nećemo predati, pobedićemo ih i ovde u Jagodini i u Beogradu, rekao sam to i grupi najvatrenijih Zvezdinih navijača koji su tražili posle utakmice da se slikaju samnom - istakao je Marković na koktelu Grupe građana "Jagodina i 52 sela".

Jagodinci su prošle godine osvojili nacionalni kup, a ove će u polufinalu igrati protiv OFK Beograda. U drugom polufinalu sastaju se Vojvodina i Spartak.

- U polufinalu smo nacionalnog kupa, siguran sam da ćemo ući u finale, i drugu godinu zaredom osvojiti kup - rekao je Marković.

Prvi polufinalni mečevi na programu su 26. marta, a revanši dve nedelje kasnije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojke

    2. mart 2014 | 11:53

    Opet ste pustili Zvezdu. Ipak tesko da se sme udariti na koalicionog partnera i PPV...

  • Никола

    2. mart 2014 | 11:47

    Да, да, вероватно су најватренији, само се они сликају са атракцијама и маскотама

  • Ivanjica

    2. mart 2014 | 16:00

    Nole-vole,ako si hteo da kažeš da su nam "DALI" pobedu,onda je DA-LI trebalo da napišeš sastavljeno. Ovako tvoj komentar samo ti razumeš ,mada i u to nisam siguran!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA