Četvrtak, 27.02.2014.

13:17

"Ne tražite od mene da budem uzor jer to nisam"

Holivduska zvezda Skarlet Johanson prvi put je progovorila o odlasku s mesta ambasadorke humanitarne organizacije Oxfam. Jedan od razloga je, priznaje, što sebe ne doživljava kao uzor.

Izvor: hot

Default images

Skarlet je u intervjuu za magazin “Dazed” rekla kako nikada nije htela odgovornost koja dolazi uz medijsku pažnju.

“Nikada sebe nisam smatrala nečijim uzorom”, rekla je Skarlet, koja je nedavno raskinula ugovor s humanitarnom organizacijom Oxfam, u kojoj je bila ambasadorka od 2005. godine.

“Kako sam mogla da se budim kao normalna osoba svakoga dana ako sam bila svesna da se mojim imidžom manipuliše na globalnom nivou? Kako sam mogla da spavam?”, pitala se glumica.

Razlog prekida poslovanja s njima krije se u glumičinom angažmanu za “SodaStream”, koja se nalazi na Zapadnoj Obali, teritoriji na Arapskom poluostrvu koji je pod vojnim nadzorom Izraela i deo Palestinske samouprave. Oxfam smatra da “SodaStream” radi protiv prava Palestinaca pa bojkotuje sve izraelske proizvode iz tog područja.

Zbog “nepremostivih razlika”, Skarlet je odlučila da napusti organizaciju koja se bori protiv svetskog siromaštva.

Izvor: hot

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: