KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Izbodena dva muškarca na ulici!

Dve osobe su noćas na Bežanijskoj Kosi povređene nožem i zadobile ubodne rane, saopšteno je iz Hitne pomoći

  • 6

Dve osobe su noćas na Bežanijskoj Kosi povređene nožem i zadobile ubodne rane, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Muškarac star 31 godinu je oko 00.50 časova u Ulici Vajara Živojina Lukića 58 kod starog tržnog centra zadobio dve ubodne rane u predelu leđa i tri ubodne rane u levu nadlakticu - rekla je Macura.

On je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star 28 godina je oko 01.10 časova u Ulici Partizanske avijacije bb uboden nožem, zadobio je razderotinu leve šake i površnu povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je rekla da se oko 20.40 časova dogodio i sudar u Ulici Braće Jerković 123 u kojem su povređene dve osobe.

Devojka stara oko 25 godina zadobila je povredu glave i prevezena je u Urgentni centar, dok je mladić star oko 20 godina zadobio povredu kolena i skočnog zgloba i prevezen u Institut za ortopediju Banjica, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 10 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 236 intervencija od kojih 48 na javnim mestima, precizirala je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belogradjan

    21. februar 2014 | 09:06

    Strasno je sto jako malo cenimo svoj i tudj zivot, treba otici na onkologiju i videti uzas kako nas ubijaju maligna oboljenja a jos nam fali da se sami poubijamo

  • idem na mesec

    21. februar 2014 | 08:31

    Da se najezis od ovakvih vesti..

  • ICA CZV

    21. februar 2014 | 10:33

    Narukvice,nanogice,kaucije,jemstva,urgencije.....Evo nam ga epilog. Za ovakve sve vece bahatosti i besnilo,jedini je delotvoran lek da se uspostavi jedan gulag-kazamat sa najgorim torturama i uslovima,da sami sebe proklinju sto su se rodili.... E,videli bi onda ko bi besneo.. olosi jedni,sve šuše ovog sveta nas jasu,samo nam fali da se sami ubijamo. Ovo je strasno... Pod hitno - gulag za divljake !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA