• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obojeni Program i Stray Dogg u Pančevu

Izvor mondo.rs

U subotu, 22. februara, u dvorani Apolo Doma omladine Pančevo biće održan koncert benda Obojeni Program, a kao gosti večeri nastupiće trenutno najperspektivniji mladi sastav u Srbiji Stray Dogg.

"Ako ste rođeni sedamdesetih i osamdesetih, odrastali u devedesetim godinama, volite britanski new wave i pank, još uvek čuvate kasete grupe Joy Division, sećate se reči pesama "Nebo, nebo plavo je", "ABCD avion" i i drugih, pridružite nam se! Ako niste, obavezno dođite, sjajna se muzika svirala i slušala u to vreme!", poručuju organizatori koncerta.

U subotu, tačno u 21 sat, dvorana Apolo otvara svoja vrata, a ulaznice se mogu kupiti po ceni od 300 dinara u pretprodaji na biletarnici dvorane  u ulici Maksima Gorkog 6 u Pančevu. Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 500 dinara.

U dvorani Apolo, 18. januara bila je otvorena izložba Kebrinih crteža kreiranih u jednostavnom kompjuterskom programu paint.

U pitanju je izbor iz serije koja je, u duhu do-it-yourself poetike, nastala za stotinu dana tokom kojih je Kebra svakodnevno, u 8.30h izjutra, na Facebooku postavljao po jedan crtež.

Koncert Obojenog Programa je ujedno i zatvaranje izložbe, te će posetioci koji u Dom omladine dođu ranije imati priliku da, ukoliko do sada nisu, pogledaju postavku.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE