STEFANOVIĆ: Posle izbora Vučićeva ili Miškovićeva vlada

- Biramo između vlade na čelu sa Vučićem, koja će da okupi sve koji budu želeli da prihvate dubinske refomre i nastavak borbe protiv kriminala i korupcije ili vlade čiji će suštinski stožer Mišković - rekao je potpredsednik SNS

  • 8

Sledeću vladu formiraće SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem ili oni čiji će "suštinski šef" biti Miroslav Mišković, rekao je danas potpredsednik SNS Nebojša Stefanović.

Stefanović je na RTV rekao da ne želi da licitira koje su to stranke, ali je naveo da misli na one koje poslednjih dana imaju "intenzivne kontakte s vlasnikom Delta holdinga Miroslavom Miškovićem u pokušaju da osiguraju nastavak svojih beneficija".

- Biramo između vlade na čelu sa Vučićem, koja će da okupi sve koji budu želeli da prihvate dubinske refomre, nastavak borbe protiv kriminala i korupcije, evropske integracije ili vlade čiji će suštinski stožer Mišković - rekao je Stefanović.

On je dodao da je jasno da postoji grupa kojoj ne odgovara da Vučić bude na vlasti i istakao da je priča da SNS sigurno dobija izbore "uljuljkivanje javnosti i način da se građani demotivišu i ne izađu na izbore".

- Voleo bih kad bi svi sa pravom glasa izašli na izbore i pokazali da li podržavaju borbu protiv korupcije i kriminala - rekao je Stefanović i dodao da su Srbiji potrebne brže reforme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    12. februar 2014 | 20:59

    Jel to spada u onu postenu kampanju koju ste najavljivali,a?Pa vi ste najvece zlo koje nas unistava jos od 90-e,i uvek cu glasati protiv vas,a nikakve veze sa Miskovicem nemam...ali to je vas vokabular,bile su patriote i strani placenici,sada vucicevi i miskovicevi...nije mi samo jasno kako ste od strane patriota presli u strane placenike?Zar niste obecavali da cete bombardovati Bec,Rim,Minhen,itd itd,a sada su vam svi oni naprasno najveci prijatelji...kukali ste godinama kako se Seselju sudi samo zbog govora mrznje,ali zbog toga bi trebalo suditi i Nikolicu i Vucicu,oni nisu zaostajali za Seseljom,cak su se i trudili da ga nadmase u pretnjama....zato,ne pretite narodu sa tim glupostima nego ga pustite da bira kako on hoce,a ako bas hocete neko poredjenje uzmite nekog drugog jer je Miskovic mali za sve ono zlo sto ste vi uradili prethodnih dvadesetak godina.

  • Sinisa

    12. februar 2014 | 20:41

    Kada budem imao platu od 1000 eura onda cu ti poverovati ! Do tada svi ste isti !

  • Djidji

    12. februar 2014 | 22:37

    Glasam za bilo koju vladu u kojoj nisi ti megatrend i tvoj BIG papa toma sa istom diplomom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA