DAČIĆ-TAČI: Sutra i o Ivanoviću

- Sutra će se u Briselu održati sastanak premijera Ivice Dacića, Ketrin Ešton i Hašima Tačija i mislim da će Ivanović biti jedna od tema. To je u ovom trenutku goruća tema na Kosovu i Metohiji - rekao je Milivoje Mihajlović

  • 0

Direktor Kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović kaže da će u sutrašnjem dijaloga Beograda i Prištine biti reči i o hapšenju Olivera Ivanović.

- Sutra će se u Briselu održati sastanak premijera Ivice Dacića, Ketrin Ešton i Hašima Tačija i mislim da će Ivanović biti jedna od tema. To je u ovom trenutku goruća tema na Kosovu i Metohiji - rekao je Mihajlović za RTS.

Mihajlović je, na konstataciju da je pitanje hapšenja Ivanovića trebalo još ranije da bude tema razgovora Dačića i Tačija, podsetio da se hapšenje dogodilo dok su trajali razgovori i nije bilo uvida u situaciju.

Prema njegovim rečima, radi se o vrlo vešto tempiranom hapšenju, ukazujući da se radi o izvlačenju starih predmeta, što se čini kada nekog žele da eliminišu sa političke scene.

Mihajlović je kazao da je predmet formiran aprila prošle godine, i da su poslednji svedoci saslušani u septembru, te da se čekalo na pravi momenat, kada je Ivanović, posle povlačenja Krstimira Pantića i ubistva drugog kandidata za gradonačelnika, ostao kao treći kandidat, te ga je trebalo skloniti.

Mihajlović je ocenio da je optužnica sročena veoma lukavo i da se radi o dugotrajnom procesu pred nama, ali i da se nada da će biti utvrdjena prava istina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA