"Dijalog BG-PR ključan za region"

Napredak u normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine, ključan je podstrek u integracijama zemalja Zapadnog Balkana u EU, ocenio je Miroslav Lajčak.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.02.2014.

20:07

Default images

Slovački ministar spoljnih i evropskih poslova, koji se u Briselu sastao sa predstavnikom kosovskih vlasti za spoljne poslove Enverom Hodžajem, dodao je i da će Evropska unija adekvatno odgovoriti na pozitivne rezultate normalizacije odnosa Beograda i Prištine.

"Izuzetno je značajno da narod oseti pozitivne efekte dogovora postignutih u Briselu", iatakao je Lajčak.

S druge strane, Hodžaj je naglasio, da će vlasti u Prištini poštovati sve dogovore postignute s vlastima u Beogradu, prenela slovačka agencija TASR.

Lajčak i Hodžaj sastali su se kako bi razgovarali o sprovođenju različitih sporazuma sklopljenih između Beograda i Prištine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: