Majka isekla sina nožem zbog užine!

U hrvatskom gradu Drniš majka je isekla ruku sinu kada su se posvađali zbog sastojaka za sendvič koji je dečak trebalo da ponese za užinu

  • 3

U gradu Drniš desila se porodična tragedija kada su se majka (55) i maloletni sin posvađali u vezi sa užinom koju je dečak trebalo da ponese u školu.

Majka je u afektu u toku rasprave napala sina nožem, koji je nakon toga završio u bolnici zbog dva povređena prsta i presečene tetive. Dečak je nakon incidenta sam pozvao policiju, koja je u kratkom roku došla do stana u kome žrtva živi sa samohranom majkom.

Za sada nije poznat precizan razlog svađe koja je kulminirala tokom sečenja sastojaka za sendvič, ali je dečak koji pohađa završni razred osnovne škole završio sa ozbiljnim povredama. Majku je privela šibensko-kninska policija, a dečaku je ukazana lekarska pomoć.

U međuvremenu su navodno izglađeni odnosi, jer je majka puštena iz pritvora, a dečak će verovatno promeniti iskaz i svedočiti da je do incidenta došlo nesrećnim slučajem.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA