Majčinski instinkt: Bacila se pred auto da spase sina

Ovo je priča o majčinskom instinktu na delu: Tonja Makuloug je "supermama" koja je spasla život svog sina i još jednog mladića, bacivši se pred automobil kojim je upravljao pijani vozač.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.02.2014.

10:41

Default images

Tonja i njen maloletni sin stajali su na ulici sa još jednim čovekom kada je 43-godišnji Skot Nouls izgubio kontrolu nad vozilom i krenuo tačno na njih, piše list "Njujork dejli njuz".

"Supermama", kako je neki sada nazivaju, brzo je reagovala, odgurnula sina i još jednog mladića, ali nažalost, sama nije uspela da izbegne nesreću.

Trenutno se nalazi u bolnici i oporavlja se od zadobijenih povreda - nekoliko preloma, ali lekari tvrde da će se u potpunosti oporaviti.

Ova učiteljica će u bolnici provesti najmanje mesec dana.

"Bilo je veoma strašno, ali su se probudili moji zaštitnički majčinski instinkti", rekla je Makulougova.

Vozač automobila pobegao je sa mesta nesreće, ali ga je policija naknadno našla tako što je jedan od njenih sinova zapisao broj tablica, a Nouls je priznao da je bio pod uticajem alkohola.

"Hrabra je. Spasla je život našeg sina i još jednog mladića", kaže njen suprug Stiven. "Drago mi je što je preživela!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: