Emisija u utorak otkazana!

Novosti online

09. 02. 2014. u 17:23

Nažalost, epidemija gripa trenutno vlada u “X Factor-u”, pa smo planiranu pauzu koja treba da se desi nakon polovine emitovanja emisija uživo, rekli su iz produkcije

Umesto planirane “lajv” emisije “X Factor“, u utorak 11. februara biće prikazana emisija “X Factor” Specijal: “Upoznaj svog favorita!”. Naime, usled epidemije gripa među takmičarima i dobrim delom ekipe koja realizuje ovaj popularni šou program, produkcija je odlučila da u utorak, umesto emisije uživo bude prikazana, inače planirana, specijalna emisija posvećena finalistima najpopularnijeg šou programa u celom regionu.

- Nažalost, epidemija gripa trenutno vlada u “X Factor-u”, pa smo planiranu pauzu koja treba da se desi nakon polovine emitovanja emisija uživo, samo pomerili za ovaj utorak kada ćemo prikazati “X Factor Specijal” koji po pravilima služi da gledaoci maksimalno upoznaju takmičare. Približavamo se finalu i pravi je trenutak da napravimo presek njihovih dosadašnjih nastupa, izjava i utiska koji su na sve nas ostavili. Mentori su se vezali za svoje štićenike, naporno rade sa njima i tuguju kada neko napusti takmičenje. Ali oni ih dobro poznaju, a vreme je da i gledaoci maksimalno dobro upoznaju naše mlade buduće zvezde i tako odluče kome će poveriti muzičku scenu celog regiona.- stoji u saopštenju produkcije.

Da podsetimo, prvi “X Factor” na ovom području je regionalan i upravo to doprinosi kvalitetu i raznovrsnosti takmičara. Ali važno je napomenuti da se u “X Factor” takmiče pojedinci, a ne zemlje. Ako pobednik bude imao kvalitete koji se ovde traže, “X Factor” će mu omogućiti prodor na svetsku muzičku scenu, što nikada ni jedan šou kod nas nije uradio. Zato pažljivo razmotrite za koga ćete glasati u narednim emisijama!

Kandidatima i ekipi svakako želimo brzo ozdravljenje, a u utorak uveče na televiziji Pink gledamo X FactorSpecijal “Upoznaj svog favorita”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Nevena

10.02.2014. 18:26

Mozda Tamara ovog puta izabere neku bolju pesmu. Ako nastavi sa slicnim repertoarom, uskoro ce ispasti. Steta stvarno!