Bosanska policija potvrdila da su političari lagali narod

Nikšić i Izetbegović su na sarajevskoj Face TV rekli da je kod demonstranata pronađena droga, aludirajući na to da su bili nadrogirani, ali je policija negirala te navode

  • 6

Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Iran Nefić demantovao je danas izjave federalnog premijera Nermina Nikšića (SDP) i Bakira Izetbegovića (SDA) da je policija kod demonstranata pronašla drogu.

- Naši pripadnici su izvodili akciju u drugom delu grada i zaplenili drogu. To nema veze s protestima - rekao je Nefić za sarajevski “Dnevni avaz”.

Nikšić je gostujući na sarajevskoj Face TV rekao da je sarajevska policija među demonstrantima zaplenila 12 kilograma spida.

- Dakle te je tablete neko među demonstrantima delio - rekao je Nikšić aludirajući da su učesnici protesta bili nadrogirani, navodi “Avaz”.

Da je droga pronađena kod demonstranata u istoj emisiji rekao je i Izetbegović, koji je bošnjački član Predsedništva BiH i zamenik predsednika SDA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BAOBAB

    8. februar 2014 | 22:59

    Cim zinu nesto slazu...

  • Alipasa

    9. februar 2014 | 01:10

    Bakir I SDA su ovu zemlju doveli do dna...narod ga glasa I dalje...uzas

  • Brcko

    8. februar 2014 | 22:50

    Svi hoce glad i bijedu naroda da iskoriste u svoje prljave politicke poene ovi nisu na zemlji oni su na nebesima to su svi sada vodeci politicari i u Federaciji i u Republici Srpskoj sram ih bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA