Đilas: DS se ne plaši

Nacionalne vesti - Četvrtak 06.02.2014 - 17:10

Predsednik Demokratske stranke, Dragan Đilas rekao je da se ta stranka ne raspada, i da je u poslednjih 15 dana partiju napustio 141 član od 180.000 koliko ih ima.

Đilas: DS se ne plaši (Foto: novosti.rs) Đilas: DS se ne plaši (Foto: novosti.rs)
On je rekao da ne želi da troši "ni vreme ni reči na ljude koji napuštaju DS" i da je stranka spremna na sve što ih čeka. 
 
- Očekujemo pritiske, hapšenja, ali se ne plašimo. Što je više napada i laži o nama, mi ćemo biti jači - kazao je Đilas.
 
Predsednik Političkog saveta DS-a, Dragoljub Mićunović rekao je da može da razume da neko bude isključen iz stranke, jer ti ljudi ostaju verni sebi, ali da ne razume one koji sami odu iz stranke i to s najviših pozicija.
 
- Naći ćemo se ponovo opet negde, nemoj da onda neko crveni i da mu bude neprijatno što je izgovarao neke reči na koje ga niko nije terao - rekao je funkcioner DS.   
 
Demokratska stranka će na vanrednim parlamentarnim izborima nastupiti na zajedničkoj listi sa Novom strankom, Demokratskim savezom Hrvata Vojvodine, Udruženim sindikatima Srbije "Sloga", Bogatom Srbijom Zaharija Trnavčevića i velikim brojem istaknutih boraca za demokratiju i ljudska prava, među kojima je i Aida Ćorović.
 
 
Beta, Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: