Tadić na čelu građanskog bloka

Nacionalne vesti - Sreda 05.02.2014 - 16:39

Boris Tadić predvodiće blok koji su formirali doskorašnji članovi DS-a, LSV i Zajedno za Srbiju. U koalicioni blok bio je poyvan i LDP, ali se predstavnici nisu pojavili u Novom Sadu.

Tadić na čelu građanskog bloka (Foto: novosti.rs ) Tadić na čelu građanskog bloka (Foto: novosti.rs )
Kako piše "Blic" blok bi mogli da čine i Ugljaninov blok, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara i Zeleni.
 
- Postignut je opšti konsenzus o ekonomskom programu Srbije, evrointegracijama, Briselskom sporazumu i o ekonomskom oporavku Srbije. Ostalo je još samo da se Bošnjačka lista naknadno o ovome izjasni - rekao je Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV nakon stastanka.
 
Kostreš je rekao da, što se njega tiče, ne vidi nijedan razlog da listu građanskog bloka ne predvodi Boris Tadić, ali je dodao da o tome LSV mora da dobije saglasnost Glavnog odbora.
 
Na sastanak je pozvana i Liberalno demokratska partija, ali je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš na početku rekao da su ga iz LDP-a obavestili da neće prisustvovati sastanku.
 
Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da nije prihvatio poziv za sastanak sa Borisom Tadićem i Nenadom Čankom u Novom Sadu jer smatra da je ta koalicija stvorena samo zarad borbe za mandate i da u njoj nema mesta za politiku koju zagovara LDP.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: