Gej ćerka ocu milijarderu: Dragi tata...

Zabava - Sreda 29.01.2014 - 13:46

Ćerka tajkuna iz Hongkonga zatražila je u otvorenom pismu od oca da prihvati da je ona lezbijka, nakon što je on pre nedelju dana ponudio desetine miliona onom muškarcu koji uspe da oženi njegovu ćerku.

Gej ćerka i otac milijarder Gej ćerka i otac milijarder

Žiži Čao (33) je od oca Sesila Čaoa zatražila da prihvati njenu partnerku i da se "ponaša prema njoj kao prema normalnom, dostojanstvenom ljudskom biću", preneo je BBC.

Žiži Čao, koja se udala za njenu dugogodišnju partnerku Šon Iv u Francuskoj 2012. godine, navela je u pismu i:"Ima mnogo dobrih muškaraca, samo što oni nisu za mene".

Žiži Čao, koja je uspešna poslovna žena, pismo je objavila u najmanje dva hongkonška lista.

Ona je u pismu navela i da joj je mnogo žao što su ljudi govorili neke "neosetljive stvari" o njenom ocu.

Dodala je i: "Ne razumeju da ću ja uvek tebi praštati zbog tvog načina mišljenja, jer znam da misliš da radiš ono što je u mom najboljem interesu".

-Kao tvoja ćerka, ne želim ništa više nego da tebe učinim srećnim. Ali kada su veze u pitanju, tvoja očekivanja od mene i realnost ko sam ja, nisu koherentni- napisala je ocu Žiži Čao.

Ona je dodala i da ne očekuje da njen otac i njena partnerka budu "najbolji prijatelji", ali da bi joj mnogo značilo kada otac ne bio "uplašen" njenom partnerkom, već kada bi je prihvatio kao normalno, ljudsko biće.

Prošle sedmice je milijarder i plejboj Sesil Čao ponovo ponudio 65 miliona dolara muškarcu koji oženi Žiži.

Hongkong, inače, ne priznaje istopolne brakove, iako se homoseksualnost od 1991. godine ne smatra krivičnim delom.

 

B92, TANJUG, BBC

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: