Region

Petak, 21.08.2009.

09:47

Jeftinije u Crnoj Gori u septembru

Cene boravka u hotelima Hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Budvanska rivijera u septembru će biti 25 odsto niže nego u julu i avgustu.

Izvor: Beta

Default images

Tako će cene u septembru biti niže 40 odsto nego u septembru i oktobru prošle godine. Cene polupansiona u turističkom naselju Slovenska plaža će biti 24 evra, a u hotelu Aleksandar u Budvi 28 evra.

Pun pansion u petrovačkom hotelu Palas koštaće 35 evra, a polupansion u dvokrevetnoj sobi u hotelu Kastel Lastva u Petrovcu 21 evro.

I ostala hotelsko turistička preduzeća su za septembar najavila znatno niže cene nego ranijih godina.

Ministar turizma Predrag Nenezić je kazao da letnja sezona protiče u skladu sa očekivanjima, i da je sada u Crnoj Gori više turista nego u istom mesecu ranijih godina. On je kazao da je posebno zadovoljan brojem gostiju na planinama koje su posećene najviše za poslednjih 15-ak godina.

Prema procenama, broj turista u avgustu u Crnoj Gori biće između 380 i 400 hiljada. To znači da bi ove godine, do kraja avgusta, Crnu Goru posetilo milion turista, a dobra poseta se očekuje i u septembru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

17 h

Svet

Oni se ne šale: U Rusiji skoro 100%

Ruska naftna kompanija Rosnjeft objavila je da je njen profit u prvom tromesečju 2024. kvartalno porastao za 92,8 odsto na 486 milijardi rubalja, što iznosi oko 4,96 milijardi evra.

13:48

31.5.2024.

1 d

Podeli: