Godinu dana zatvora za maltretiranje mačeta

Francuz Farid Gila (24) osuđen je na godinu dana zatvora jer je jedno mače udarao o zid zgrade u severnom delu grada Marseja.
Francuz Farid Gila (24) osuđen je na godinu dana zatvora jer je jedno mače udarao o zid zgrade u severnom delu grada Marseja.

Optuženi je izjavio pred sudom da žali zbog svog postupka i da ne shvata šta mu se u tom trenutku desilo u glavi. On je 22. januara objavio na svom Fejsbuk profilu dva video snimka tog događaja, koja su izazvala gnev internet korisnika.

Tužilac je postupak okarakterisao kao "sadističku perverziju" i "odsustvo svake moralne barijere" i istakao da životinje nisu obični predmeti, već osetljiva živa bića.

Mladić je već osuđivan osam puta zbog nasilja i već je odsluživao zatvorsku kaznu.

  • pola viagre

    03.02.2014 20:07
    Koliko treba kinezi da dobiju,oni ih i pojedu?
  • Maca

    03.02.2014 19:30
    Tužioci iz Francuske, dođite malo i 'vamo... Ima posla za vas...
  • 03.02.2014 19:07
    Đubre sadističko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet