Antić kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda

Tanjug

30. 01. 2014. u 10:35

Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda je ministar saobraćaja Aleksandar Antić

BEOGRAD - Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda je ministar saobraćaja Aleksandar Antić, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Antić se do sada, kao predsednik Skupštine grada Beograda i kao aktuelni ministar saobraćaja, dokazao kao čovek koji može odgovarati svim socijalnim i razvojnim izazovima Beograda, ocenio je Marković u saopštenju JS.

Beograd će na čelu sa Antićem, kako je navedeno, nastaviti da pomaže svim socijalno ugroženim kategorijama, od penzionera do trudnica i porodilja, nastaviće borbu protiv bele kuge i infrastrukturni razvoj.

Antić se dokazao i kao faktor političke stabilnosti i jedinstva, što je preduslov svakog razvoja i takvu politiku nastaviće i ubuduće, ističe se u saopštenju.

Izbori za odbornike gradske skupštine Beograda održaće se 16. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

jovandeka

30.01.2014. 10:56

Antić nije loš kao čovek,ali je uvijek bio samo realizator i u zavetrnini.Nije bio u poziciji da sam odlučuje,pa mu je to slaba stana.Bio je Djilasov pomoćnik i veoma je ostvario dobru saradnju sa Djilasom,pa se od tada i pročuo i pojavio na malo veća vrata.U savez sa ovim iz SNS je zapostavljen,a što se pokazalo kroz njegovo ministrovanje.Doduše bilo je kratko,ali ne slatko.

lidija

30.01.2014. 11:08

Biti gradonacelnik Beograda je jedna od najodgovornijih funkcija, koja nosi ogromnu odgovornost i zahteva odlucnog i energicnog coveka, a te kvalitete ne mogu reci da prepoznajem kod Antica.

Lala iz Banata

30.01.2014. 11:09

Ako mislis da gramzljivost i privatizacija postaje zastrasujuca i otezava, onda si u pravu.

марина

30.01.2014. 11:58

И чим напредњаци избаце листу за Београд, Антић и остали кандидати падају у сенку.

Aleksandar Popovic

30.01.2014. 12:29

Antic je sigurno jedan od ozbiljnijih kandidata za vaznu funkciju gradonacelnika . Ozbiljna licnost, nekonfliktan, bez zelje da se licno dokazuje, uspesan predsednik Gradske skupstins, nezainteresovan za "tajkunske" poslove..

Alisa8

30.01.2014. 14:01

Antić možda i nije loš,kao čovek,ali nema šansi na izborima za Gradonačelnika !

dule

30.01.2014. 14:36

Uopste nije vazno nama Srbima,mi cemo opet tamo po nekom zakonu( ustavu) izaci na glasanje.I opet cemo se kajati posle glasovanja valjda po zakonu,po ustavu Valjda treba tako,neznam.