Skupština dodelila najviše gradske nagrade

Lokalne vesti - Utorak 28.01.2014 - 14:28

Na 21. sednici Skupštine grada Vranja usvojena je Odluka o dodeli „Specijalnog javnog priznanja 31. januar“ za Dan grada - 31. januar.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Ovo priznanje koje se sastoji od u vidu diplome i 100.000 dinara pripalo je dr Vukašinu Antiću, doktoru hirurgije iz Vranja, za izuzetne dugogodišnje rezultate i dostignuća u oblasti naučnog stvaralaštva u oblasti onkološke hirurgije.

Usvojena je i Odluka o dodeli „Javnog priznanja  31. januar“, a ovogodišnji dobitnici su „USAID“ iz Sjedinjenih Američkih Država, za izuzetan  doprinos razvoju grada Vranja, nemačka humanitarna organizacija HELP, za izuzetne dugogodišnje rezultate i doprinos razvoju i unapređenju društvenih delatnosti od značaja za Grad Vranje, Fondacija CARITAS Luksemburg za izuzetne dugogodišnje rezultate i doprinos razvoju i unapređenju društvenih delatnosti od značaja za Grad Vranje.

Dobitnici Javnog priznanja u vidu diplome sa novčanim iznosom od 50.000 dinara su i Zoran Dimić, profesor filozofije iz Vranja, za izuzetne rezultate u oblasti kulture, Miroljub Aleksić, predsednik kompanije ALCO group DOO, za izuzetan doprinos u oblasti privrede i Dobri Aleksov, diplomirani inženjer poljoprivrede iz Vranja, za izuzetne rezultate u razvoju poljoprivrede.

Na predlog gradonačelnika, za plodotvornu saradnju i doprinos afirmaciji Grada Vranja, usvojena je i Odluka o dodeli Povelja zahvalnosti.

Dobitnici Povelje su: Delegacija Evropske unije u Srbiji, JP „Elektromreža Srbije“ Beograd, Filozofski fakultet  u Nišu, Učiteljski fakultet u Vranju, JKP „Komrad“ Vranje, Apatinska pivara, Vinarija „Aleksić“ iz Vranja, Duvački orkestar „Bakija Bakić“ pod upravom Ekrema  Mamutovića iz Vranja, rok grupa “Mud factory“ iz Vranja, mr Mirjana Drobac, etnomuzikolog iz Beograda, Tomislav Simonović iz Vranja i Branimir Stošić Kace iz Vranja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: