Nova vest
Tenis

Utorak, 21.01.2014.

01:10

Sećate li se epskog dvoboja?

Od devet časova ujutru po srednjoevropskom vremenu Novak Đoković i Stanislas Vavrinka igraće četvrtfinalni okršaj na Australijan openu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Pre godinu dana njih dvojica sastali su se rundu ranije i podarili nam, uz polufinale Rolan Garosa Nadal – Đoković, najbolji meč u 2013. godini.

Vavrinka je izašao i slao je rakete ka Đokoviću, poveo je sa 6:1, 5:2, vodio je i 30:0 u gemu u kojem je servirao za 2-0 u setovima, ali ruka mu se stegla i Novak se vratio i izjednačio u setovima.

Poveo je Đoković i sa 2-1, ali Vavrinka se vratio savršenim taj brejkom četvrtog seta i izborio je odlučujući set. Napravio je Švajcarac i prvi brejk u petom setu, ali Novak je uspeo da ga anulira i u da u neverovatnoj drami posle fantastične meč lopte slavi sa 1:6, 7:5, 6:4, 6:7 (5:7), 12:10 za pet časova i dva minuta igre.



Ukupno, Novak vodi sa 15-2 u pobedama, a u pet setova slavio je i na US openu, da bi potom do kraja sezone ostvario još dve lake pobede,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu