Naporna, morbidna, sve na silu: Lady Gaga je OUT!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.08.2009.

0

Lada Gaga za magazin Out

Lada Gaga za magazin Out

Gagin privatni modni guru Nicola Formichetti i njemačka fotografkinja Ellen Von Unwerth priredili su vamp naslovnicu i bizarni editorijal magazina Out

Najveća svjetska zvijezda glazbe za mlađe tinejdžere, opaka Lady Gaga, opet jaše na valovima mode. Nakon provokativnog izdanja na stranicama magazina W, u kojem nam je ponosno pokazala sise, elektronska Lady osvojila je i naslovnicu časopisa Out. Polugola, sva u vamp filmu, rasplesana Njujorčanka po ko zna koji put osvojila je srca širokih narodnih masa i vojske ovisnika o kulturi trasha.


Gagu je fotografirala njemačka 'kraljica erotike' - Ellen Von Unwerth. 55-godišnja Ellen i sama je nekad radila kao model (čak deset godina), snimanje editorijala i naslovnica poznato joj je s obje strane objektiva. Ellen je objavila nekoliko knjiga fotografije, a redovita je gošća magazina Vogue, Vanity Fair, Interview, The Face, Arena, L'Uomo Vogue i I-D.

Lada Gaga za magazin Out

Lada Gaga za magazin Out

Gagin ‘krvoločni’ styling po drugi puta zaredom (on je odgovoran i za njen outfit u editorijalu magazina W) osmilio je Nicola Formichetti, sve popularniji lik globalne mode, kreativni direktor Dazeda i modni urednik časopisa Another Man, Vogue Hommes Japan i V Man.



VIŠE O TEMAMALady Gaga




Povezano