Tehnopolis

Petak, 17.01.2014.

12:03

Sony Sirius bi trebalo da debituje kao Xperia Z2?

Prošle nedelje pojavile su se glasine da će Sonyjev najnoviji uređaj pod kodnim imenom Sirius svoj debi imati ove godine, a sada se pojavilo još informacija koje ukazuju na to da bi u pitanju mogao da bude Xperia Z2 smartfon.

Izvor: TalkAndroid

Default images

Ranije se mislilo da se ovaj uređaj krije iza kodnog imena Avatar, ali pouzdani izvori tvrde da to nije slučaj kao i da bi novi smartfon svoju premijeru mogao da ima na MWC-u.

Ako je verovati glasinama, novi telefon bi trebalo da imapoprilično ozbiljne specifikacije.

Sirius bi trebalo da poseduje quad core Snapdragon 800 procesor, 5.2-inčni displej rezolucije 2.560 x 1.440 piksela (Quad HD, QHD ili 2K).

Tu su još i kamera od 20.7 megapiksela i 3.700mAh baterija.

Sirius bi kao i ostali modeli iz serije Xperia Z trebalo da bude otporan na vodu i prašinu a dolaziće sa Androidom KitKat.

A kada je ekran u pitanju, spominje se Bravia Engine 3 kao i poboljšani X-Reality.

Pročitajte naše utiske nakon testiranja modela Sony Xperia Z1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: