Šumahera uskoro bude iz kome kako bi organizam normalno funkcionisao

- Što ga budu ranije probudili, ranije će mu se uspostaviti normalna funkcija organizma, naročito disanje - izjavio je šef urgentnog odeljenja klinike u Hamburgu Hajnc Peter Meke.

  • 0

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher koji se već više od 15 dana nalazi u veštačkoj komi, u koju je zapao usled povrede glave na skijanju u Francuskoj mogao bi uskoro da bude probuđen.

Prema mišljenju priznatih svetskih doktora, buđenje bi moralo da se desi u skorijem vremenskom periodu kako bi što pre došlo do normalnog funkcionisanja organizma. Tako smatra i šef urgentnog odeljenja klinike u Hamburgu Hajnc Peter Meke. On je u izjavi za nemački "Bild" rekao da buđenje treba usledi što pre:

Što ga budu ranije probudili, ranije će mu se uspostaviti normalna funkcija organizma, naročito disanje - rekao je Meke.

Zdravstveno stanje Šumahera je i dalje stabilno, ali kritično, a kakve su šanse za njegov potpuni oporavak biće poznato kada se legenda Formule 1 probudi iz kome.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA