VUČIĆ: Ne bih mogao da budem na albanskoj strani (VIDEO)

- Sa svojim sinom pričam, kaže: "Ćale, Kosovo je Srbija za sto godina". A ja kažem: "Jesi ti, sine, bio u Glogovcu ili Srbici?" - rekao je Vučić u intervjuu koji će biti emitovan večeras na TV Nova

  • 14

U ponedeljak od 22 časa na programu televizije Nova.rs gledaoci će moći da pogledaju ekranizovanu verziju intervju koji je Svetislav Basara radio sa Prvim potpredsednikom vlade Republike Srbije, Aleksandrom Vučićem za "Novi magazin“.

Tokom jednočasovnog razgovora, vicepremijer će pričati i o temama o kojima se do sada nije izjašnjavao. Bilo je reči i o situaciju na Kosovu, suđenjima koje očekuju srpske tajkune, stavu SPC prema EU, povezanosti drzave i tabloida, lažnom moralu među našim narodom i  promeni svesti kod Srba.

- Sa svojim sinom pričam, kaže: "Ćale, Kosovo je Srbija za sto godina". A ja kažem:" Jesi ti, sine, bio u Glogovcu ili Srbici? Mi moramo dobro da razumemo život". A ja nisam neko ko bi mogao da bude na albanskoj strani protiv Srba - kazao je Vučić u ovom intervjuu.

Između ostalog, on je rekao i da u "Srbiji ne postoji stvar koju možete da napravite, a da ljudi kažu da je dobro".

Pogledajte najavu ovog intervjua:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jesi li siguran?!

    13. januar 2014 | 16:42

    Bio si na Seseljovoj, pa si kada ti je to odgovaralo ga napustio! S Milosevicem si bio u vladi koja je krajem devedesetih vodila Srbiju za koju si rekao da je "ubijala i terorisala" svoje gradjane! Zasto mislis da ti sada neko veruje!

  • Ivko

    13. januar 2014 | 16:28

    Nemoj više da braniš Srbe na Kosmetu zatreće im se seme. Svidja mi se porodična crta u intervijuu. A jel bilo pitanja za mladoženju o mentalnom razgibavanju....

  • Vavilonac

    13. januar 2014 | 17:15

    Ministre informisanja,narod ne zaboravlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA