• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maloletni Sarajlija vukao majku autom, pa pobegao

Izvor mondo.rs

S. N. (38) iz Sarajeva zadobila je lakše telesne povrede kada je njen maloletni sin vukao automobilom ulicom u Starom Gradu u Sarajevu.

Nesreća se dogodila oko 12.10. Prema informacijama MUP-a, S. N. je pokušala da uđe u automobil u neposrednoj blizini raskrsnice ulica Mula Mustafe Bašeskije i Safvet bega Bašagića, ali njen sin nije zaustavio automobil, već je ubrzao i vukao je.

Škoda koju je vozio njen maloletni sin Z. N. udarila je u ford, a potom je pobegao prema ulici Maršala Tita.

S.N. je spala s vozila u blizini tramvajske stanice Katedrala, a potom je završila u Opštoj bolnici "Prim.dr Abdulah Nakaš" u Sarajevu, radi ukazivanja lekarske pomoći gde su joj konstatovane lakše telesne povrede.

S. N. je u 14.05 sati prijavila sina Prvoj policijskoj upravi MUP KS, rekavši kako je danas na raskrsnici ulica Mula Mustafe Bašeskije - Safvet bega Bašagića primetila svoje vozilo kojim je upravljao njen sin, da je pokušala da ga zaustavi u čemu nije uspela. Navedene povrede zadobila je dok je vozilo vuklo prema ulici Maršala Tita.

Prema izjavi koju je dala policiji 4. januara, Z.N. (16) je 2. januara izašao iz stana, otuđio određenu sumu novca i odvezao se automobilom. Policijski službenici pokušali su da ga zaustave u Opštini Trnovo, ali je on nastavio da vozi prema Foči.

Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju rad na rasvetljavanju navedenog događaja, kao i pronalasku vozača i vozila, javljaju bosanski mediji.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image