Završen odbojkaški festival u Novom Sadu

Trećeg dana takmičenja četvrtog Novogodišnjeg odbojkaškog festivala na programu su bili završni mečevi, kada su odlučivani pobednici u svim kategorijama.
Trećeg dana takmičenja četvrtog Novogodišnjeg odbojkaškog festivala na programu su bili završni mečevi, kada su odlučivani pobednici u svim kategorijama.

Istovremeno, organizator Festivala, Odbojkaški savez Vojvodine, održao je godišnju svečanost.

Biti najbolji na festivalu odbojke koji se četvrti put održao u Novom Sadu nije bilo lako s obzirom na činjenicu da je ove godine učestvovao rekordan broj ekipa, 140.

Ipak, za najbolje u kadetskoj kategoriji izborili su se još jednom odbojkaški klub "Vojvodina" u muškoj konkurenciji, dok je to kod devojaka u kadetskoj A kategoriji učinila ekipa "Jedinstva" iz Stare Pazove.

Beogradski Železničar prvak je u pionirskoj muškoj kategoriji, dok su prva mesta u konkurenciji pionirki osvojile ekipa Lazarevca u A klasi i Mitrovica u B. Na najviši stepenik na pobedničkom postolju popeo se i tim Gimnazijalca iz Kraljeva u konkurenciji kadetkinja u B kategoriji.

Na Godišnjoj svečanosti Odbojkaški savez Vojvodine koji za dva meseca slavi 65. godina postojanja iskoristio je priliku da se zahvali svima onima koji su pomogli da se Festival održi.

  • Po babu i po stričevima

    05.01.2014 17:19
    Sve je bilo na nivou osim sudjenja !

    Čestitke pobednicima, zasluženo su prvi u svojim kategorijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.