NIŠ: Policija zaplenila pištolj i marihuanu

Marihuana je bila namenjena daljoj uličnoj prodaji, a osumnjičeni su drogu, po prethodnom dogovoru, prauzimali na tačno određenom mestu

  • 4

Niška policija privela je Filipa V. (21) i Miloša R. (19) iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stanova koje su koristili osumnjičeni u naselju "Beverli hils", zaplenjena je veća količina marihuane i jedan pištolj u ilegalnom posedu.

Osumnjičenima je posle saslušanja, određena mera zadržavanja, naveli su iz policije. Marihuana je, kako se dodaje, bila namenjena daljoj uličnoj prodaji, a osumnjičeni su drogu po prethodnom dogovoru prauzimali na tačno određenom mestu u ovom niškom naselju. Poreklo zaplenjenog pištolja se još utvrđuje.

Niška policija noćas je presekla i lanac nelegalne trgovine rezanim duvanom i zaplenila više od pola tone u automobilu brze pošte "VEH" iz Šapca kod naplatne rampe "Nais". Pronađeno je 27 paketa duvana, ukupne težine od 530 kilograma. Duvan je nabavljen u Šapcu i Valjevu i bio je namenjen, kako se napominje, daljoj prodaji na područjima Niša, Pirota, Leskovca i Prokuplja.

Policija intenzivno traga za osobama sa područja Šapca i Valjeva koje su organizovale nelegalnu trgovinu, a 24 osobe, koje se bave daljim nedozvoljenim prometom akciznom robom, identifikovane su i protiv njih se preduzimaju zakonom propisane mere, navode u policiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    5. januar 2014 | 17:57

    Iznenadiću se kad piše u naslovu kokain, jer je marihuana legalna u mnogim državama sveta. Jeste droga kod nas, ali nije teška droga. Šta je da teškim drogama? Izgleda da toga nema kod nas.

  • janko

    5. januar 2014 | 16:38

    Nije brza posta "VEH" nego "BEX", "VEH" ne postoji!!!!

  • Vladaz

    5. januar 2014 | 22:17

    Dokle vise samo te klince. Busate se u grudi kako hapsite kila i kila a znaju od koga se nabavlja i da vecina njih stiti te recimo glavne dobavljace. Uhapsite glavne glave po nisu a mi koji zivimo u njemu znamo ko i kako hara gradom a tek onda se moze reci da radite nesto. Ta balavurdija padne dodje neki novi klinac i tako u krug a "sefovi" na slobodi. DOKLE VISE NE MAZITE NAM OCI !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA