Život i ljudi

2

Za one koji su propustili: Cecin nastup u novogodišnjoj noći (FOTO)

Autor: DjO

Izvor: Tanjug/Novi magazin

Za one koji su propustili: Cecin nastup u novogodišnjoj noći (FOTO)

 

 

Prošlost ove kontroverzne pevačice izazvala je dosta polemike oko toga da li je baš ona prava osoba da uvede Beograđane i goste Beograda u Novu godinu, ali je nova "privremena" vlast u Beogradu saopštila da je njeno pojavljivanje pravi mamac za turiste. 

 Uz odbrojavanje poslednjih sekundi stare godine nebo nad Beogradom obasjao je vatromet koji je propratilo više desetina hiljada okupljenih na koncertu.

Novogodišnji koncert oko 21 čas otvorila je Jelena Tomasević i stalno je privlačio sve više građana, koji su uglavnom došli da bi videli Cecin nastup. 

Na koncertu su nastupali i Nikola Rokvić i Nataša Bekvalac, a nakon Ražnatovićeve za nastavak žurke u prvim satima Nove 2014. godine pobrinuo se Kiki Lesendrić.

 

 

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Davor

O ukusima ne vredi raspravljati, očito da se Cecima mnogima sviđa kao pojava i kao umetnica, to ne znači Nadja da su ti ljudi glupi i primitivni. Ostavimo svakome pravo da živi i propagira šta i kako hoće a naše je dali ćemo prihvatiti tuđe aršine, nemoj da nikoga osuđujemo samo zato jer se razlikuje od nas samih. Srećna nova.

Nadja

Tako je to kad glavni grad postane retrogradna palanka. Sve što provincija odbaci kao škart, Beograd oberučke prihvati. Đoše, Cece, razne kursadžije, "zvezde granda"...sve se to tako lepo zapatilo u BG, i nije problem što dolaze iz provincije, nego je problem što umesto da poštuju pravila metropole i prilagođavaju joj se, oni je menjaju prema svojim aršinima dok se Beograd srozava i postaje snishodljivo pokoran i tužan grad. Nažalost, Beograd je postao Đoša.