Život i ljudi

1

Kod Palme na koktelu 4.100 gostiju, glavni zabavljač Aca Lukas

Autor: MP

Izvor: Tanjug/Novi magazin

Kod Palme na koktelu 4.100 gostiju, glavni zabavljač Aca Lukas

Izvor: Tanjug

Među gostima je bilo privrednika, poljoprivrednika, zdravstvenih i prosvetnih radnika, studenata, sportista, predstavnika cvrkve, vojske, pravosuđa, policije... Zabavljao ih je narodni pevač Aca Lukas.

Marković je na proslavi istakao da, ispraćajući 2013. godinu, posebno želi da čestita premijeru Ivici Dačiću na borbi u Briselu "da sačuva srpsku zemlju na Kosovu i Metohiji i da Srbija počne pregovore za ulazak u Evropsku uniju".

"Čestitku želim da uputim i prvom potpredsedniku vlade Aleksandru Vučiću, koji se sa Dačićem bori za bolje sutra građana Srbije", kazao je Marković. 

Pozdravljajući goste, Marković je rekao da je u Jagodini "mnogo napravljeno u svim oblastima života" i istakao da uspesi ne bi bili ovakvi kakvi su da nije bilo jedinstva svih partija koje imaju predstvanike u gradskoj vlasti. 

On je istakao da će u Jagodini do kraja naredne godine biti otvoreno šest fabrika italijanskih kompanija i jedne ruske u kojima će zaposlenje naći 3.000 radnika".

"Radimo sve da 2014. godina u Jagodini bude bolja od ove", rekao je Marković i najavio izgradnju banje u Jagodini, uz napomenu da je na 400 metara u blizini Akva parka prondajena termomineralna voda temperature 37 stepeni, pogodna za lečenje desetak bolesti. 

Marković je najavio "za dve-tri godine" izgrdanju hotela u Grčkoj na delu mora, gde je Jagodina od grčkih prijatelja dobila dva hektara zemljišta.

Svečanosti u Sportskoj hali JASA u Jagodini prisustovali su i ministar saobraćaja i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić i savetnik premijera Ivice Dačića Ivica Tončev. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

kosmodrom

Covek mnogo radi.Postize uspehe.I treba da slavi,da pokaze nesposobnjakovicima kako se moze postici zacrtano. Jos da zavrsi deponiju na Gigosu...gde bi mu bio kraj.