Život

Sreda, 25.12.2013.

13:15

Pogledajte fotografije koje su obeležile 2013.

Foto agencija Reuters sakupila je neke od svojih najboljih fotografija iz ove godine i od njih napravila video koji zaista vredi pogledati.

Izvor: B92

Default images

Od velikih svetskih događaja pa sve do dešavanja na uličnim ćoškovima, Reuters je odlučio da objavi video sa najboljim fotografijama iz ove godine koje su načinili brojni fotografi širom sveta koji rade za ovu agenciju.

Kako meseci prolaze vrlo je lako zaboraviti neke od trenutaka kojima smo bili izloženi, a zahvaljujući ovom videu sada možemo da se osvrnemo i pogledamo šta je sve obeležilo 2013. godinu u svetu.

Video prikazuje neke od najupečatljivijih događaja uhvaćenih kamerom, od svakodnevnog života, sportskih dešavanja pa sve do političkih previranja i nereda. Ovi trenuci su nas zbližili u 2013. godini (VIDEO)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: