Šteta što je Antić i dalje savetnik

Moj stav je da je šteta što je Oliver Antić i dalje savetnik predsednika, izjavila za Danas Zorana Mihajlović, potpredsednica SNS.

Izvor: Danas

Utorak, 24.12.2013.

23:10

Default images

"Naravno da je odluka na predsedniku“, kaže ministarka energetike reagujući na kritike predsednika Srbije Tomislava Nikolića upućene njoj.

"Tomislav Nikolić je stvorio SNS i otac je stranke kojoj pripadam. Ali ako se neko, pa makar to bio i savetnik predsednika Srbije, koji je za mene i dalje savetnik oca stranke, odnosi loše prema stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću, onda imam pravo na svoje mišljenje", rekla je Mihajlovićeva.

Predsednik Nikolić izrazio je nezadovoljstvo činjenicom da neki ljudi iz SNS ne poštuju instituciju predsednika Republike.

Podsetimo, potpredsednica SNS Zorana Mihajlović ovih dana je komentarišući ostavku Olivera Antića na članstvo u stranci navela da je ozbiljno pitanje da li Antić treba da ostane na mestu savetnika šefa države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: