Sampras: Beker dobar Novakov potez

Legendardni ametrički teniser Pit Sampras rekao je da je Novak Đoković napravio dobru odluku angažovanjem Borisa Bekera.

Izvor: B92

Utorak, 24.12.2013.

17:31

Default images

Srpski teniser dogovorio je saradnju sa Nemcem, što je iznenadilo mnoge u teniskom svetu.

Prethodno je pozitivan komentar na ovu temu dao i Britanac Endi Mari.

„Boris poznaje ovu igru veoma dobro i zna kako ostati dugo na visokom nivou. Da se razumemo, Novaku je dobro išlo i sa Vajdom proteklih godina, on je uvek bio tu za njega. Boris će doneti nešto novo, a to je ono što Đoković traži. Ovo je u svakom slučaju dobar potez, mislim da nije ishitren. Srbin je imao dobru 2013. ali mu je bilo potrebno još jedno mišljenje. Boris je veoma poštovan i može samo da pomogne. On zna na primer kako je izgubiti finale Vimbldona“, rekao je Sampras.

Sampras je govorio i o eventualnoj saradnji Edberga i Federera.

„Stefan je dobar momak, jedan od najboljih servis-volej igrača svih vremena. Ali mislim da Federer želi da igra više sa osnovne linije i da se manje kreće. Mislim da se Federerova igra nije mnogo promenila, ali ako postoji neki način na koji može da iskoristi savete Šveđanina, onda je to izlazak na mrežu odmah nakon riterna, što bi moglo da pomogne protiv nekoliko najboljih igrača.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: