• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Farma: Ivan u suzama, ode Sara

Izvor mondo.rs

Takmičenje u najpopularnijem rijalitiju u Srbiji je završeno za manekenku Saru Trajanović. Marinković je jedva pustio iz zagrljaja...

Kraj Farme 5 se bliži i nervoza je sve veća i veća. Iz tog razloga, Ognjen nije dužio tokom ovog vanrednog izbacivanja.

Videlo se da je za farmere bilo veliko iznenađenje da čuju Sarino ime. Ipak, manekenka se nije previše uzbudila, za razliku od njenog udvarača Ivana Marinkovića, koji nije mogao da zadrži suze.

Grlili su se sve dok ih Ognjen nije opomenuo i rekao da Sara mora da krene. Ona ga je tešila, govoreći mu da će se videti za nekoliko dana.

Sara je ovu Farmu obeležila igricom "mačke i miša" sa bivšim mužem Goce Tržan, ali i kratkom romansom sa prošlogodišnjim učesnikom Andrijom Akijem Markovićem, koji je kasnije njihovu ljubav "razvlačio" po novinama.

Prijateljica koju se Sara stekla tokom ovog rijalitija, Suzana Perović, rekla je za Saru da je najpametnija i najiskrenija devojka na farmi i da ne može da veruje da je imala tako malo glasova, svega 1,30 posto.

Jelena Jovanović, Edin Škorić, Slobodan Đurković, Ivan Marinković, Katarina Grujić, Jelena Golubović, Zorica Marković, Marijana Leontijević, Marko Vukotić i Romana Panić su preostali finalisti za koje je glasanje otvoreno 24 sata.

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

marina

sara je pravi folirant. bas mi je drago sto je ispala

Zoka

Pa cemu sluzi tv po tvom ako je sve zaludivanje farma sulejman itd izgleda da je tebi i zivot zaludivanje zao mi je takvih ljudi poput tebe

Maýa

Hvalim te boze kad ta ispade... folirantkinja...

SERIJE