Četvrtak, 19.12.2013.

16:59

Majka zadržana u policiji

Mireli M. (29), majci troje dece koja su poginula u požaru u Velikoj Krsni, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Kako saznaje B92, ona će u petak uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom tužilaštvu, a najverovatnije će nakon saslušanja biti poznato za koje krivično delo će biti optužena.

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu izdalo je naredbu o sprovođenju istrage.

Podsetimo, ova tragedija se dogodila u utorak. Troje mališana od dve, tri i četiri godine, bila su sama u kući i zaključana.

Požar je izbio oko 17.30 sati i zahvatio je porodičnu kuću od 50 kvadrata. Od vatre se urušio krov kuće u kojoj su bila deca, a odmah po dojavi, na mesto požara izašli su pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije sa četiri vozila i osam vatrogasaca, međutim pomoći za mališane nije bilo.

Ovaj događaj je otvorio mnogo pitanja, a pre svega ono o tome zašto se u Srbiji skreće pogled s nebrige. Juče je ekipa B92 posetila selo, pogledajte šta su nam rekle komšije OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: