Sreda, 11.12.2013.

13:07

Madona raskinula sa svojim 30 godina mlađim dečkom?

Kraljica popa Madona, raskinula je vezu sa trideset godina mlađim dečkom, Brahimom Zaibatom. Kao razlog raskida navode se obaveze koje su ih razdvajale, ali možda i treća osoba...

Izvor: Super žena

Default images

Dok je Madona većinu vremena u Njujorku, jer tamo živi i radi, Brahim je skoro potpisao ugovor za francuski šou "Ples sa zvezdama" pa većinu vremena provodi upravo u Parizu gde je stekao i neka nova poznanstva.

Iako su već tri godine u vezi, pevačica i plesač u poslednje vreme ne provode toliko vremena zajedno zbog poslovnih obaveza koje ih razdvajaju.
twitter.com/BZaibat/media
Umesto Madone, na društvenim mrežama Brahim često kači fotografije sa svojom partnerkom iz šoua, Katrinom Pančet, a Madona je navodno zbog svega počela da sumnja da je trideset godina mlađi plesač Brahim iskorišćava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: