Nedelja, 08.12.2013.

14:35

"Ne trebaju nam svađe, već dogovor"

Poslanik LDP Miljenko Dereta, u nastavku kampanje za lokalne izbore na Voždovcu, poručio da građanima nisu potrebne partijske svađe, već dogovor.

Izvor: Tanjug

Default images

Prema Deretinim rečima, a kako se navodi u saopštenju LDP-a, dostavljenom medijima, život u Srbiji je veoma težak i nema suštinske razlike da li se govori o Voždovcu ili nekoj drugoj opštini u zemlji.

"Koreni takvog stanja su u pogrešnoj politici koja se godinama vodi. Građani su umorni od besmislenih partijskih svađa, jer su te teme daleko od stvarnih problema sa kojima se oni suočavaju. Jedino što stranke i političari mogu korisno da urade je da se dogovore oko onoga što u zemlji mora da se uradi i najzad prekinu sa stranačkim podmetanjima u šta se, nažalost, pretvodila i kampanja na Voždovcu", rekao je on.

Kako se dodaje Dereta je, zajedno sa kandidatima za odbornike i aktivistima stranke, razgovarao sa građanima na Banjici istakavši da su lokalni izbori na Voždovcu, koji će biti održani 15. decembra, prava prilika da se od građana neposredno čuje šta misle o politici koja se danas vodi u Srbiji.

"Za mene je ovo jedno ohrabrujuće iskustvo koliko su zapravo građani sazreli da tako oštro i jasno kritikuju sve sukobe između stranaka koji se odvijaju na najvišem nivou. Građani ne veruju da se bilo šta promeniti u njihovoj lokalnoj sredini u ovakvoj zatrovanoj političkoj atmosferi i traže od političara da se ponašaju odgovorno, traže dogovor", ocenio je Dereta.

On je dodao da su problemi s kojima se društvo suočava ogromni i da su građani toga svesni.

"Zbog toga nam poručuju da je potrebno da se dogovorimo oko toga šta nam je najvažnije, a to su pitanja zapošljavanja, smanjenje bede i siromaštva, osećaja beznađa i da druge probleme i partijske razlike ostavimo za drugo vreme”, zaključio je Dereta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: