• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strava u Ljigu: Tela umrlih izgrizli psi i mačke

Izvor mondo.rs

U selu Lalinci kod Ljiga policija je pronašla beživotna tela Dobrile Đurović (71) i njenog sina Radoslava (48), u poluraspadnutom stanju.

Tela su pronađena sa gotovo pojedenim licima koja su izgrizli psi i mačke koji su se uselili u njihovu kuću.

Istraga obdukcijom utvrđuje uzroke smrti majke i sina, kao i kada su preminuli, a prema prvim nalazima najpre je, najverovatnije od infarkta, premio Radoslav koji je bio srčani bolesnik, a za njim i Dobrila. Istražni izvori "Blica" isključuju mogućnost nasilne smrti.

Stravičan prizor otkrio je Dobrilin rođeni brat iz Beograda, koji je ošao u Lalince kako bi u tamošnjoj seopskoj kancelariji izvadio potrebna dokumenta, a onda je odlučio da je poseti.

Kroz prozor kuće, međutim, video je sestrića kako leži u krevetu, a sestru pored šporeta, da bi, pošto je policija koju je alarmirao došla na licu mesta, u njihovoj kući zatekao užasnu scenu - poluraspadnute leševe sa izujedanim licima.

Majka i sin živeli su u izdvojenom delu ovog ljiškog sela, bez komšija u blizini, a meštani pričaju da Đurovići nikoga nisu posećivali, niti im je ko dolazio.

Radoslav gotovo nikada nije izlazio iz kuće, dok su Lalinčani Dobrilu u selu viđali kako skuplja stare stvari, ali bez komunikacije sa njom.

Njih dvoje su se pre nekoliko godina iz beogradskog naselja Železnik preselili u rodno selo, a živeli su od penzije pokojnog Dobrilinog supruga.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gogsi

Sta uzdrži se od komentara!Eto kakvo vreme je doslo da svoj svojega ne poznaje niti ga briga za zdravlje i zivot svojih bližnjih.Jadni ljudi

Lena

Kakav je to brat?! Ne zna kako mu živi sestra sa bolesnim sinom! Ovo je jad i beda..

Odgovor

@Lena Leno, molim te suzdrzi se od moralisanja.