TLZP: Šašić na štiklama, Sara ista Lajza Mineli

Novosti online

04. 12. 2013. u 17:20

Željko će se po prvi put popeti na štikle, a savete kako da izdrži u toj nemogućoj misiji, davao mu je upravo Knez

Pevačica Sara Jovanović, Knez i Željko će nas još jednom oduševiti fantastičnim transformacijama u narednoj epizodi muzičkog šoua “Tvoje lice zvuči poznato”.

Sara će vizuelno i vokalno biće gotovo ista čuvena glumica i pevačica Lajza Mineli. Šminka, kostimi i koreografija uspešno su dočarali scenu i čuvenu numeru "Money" iz filma "Kabare".

Uloga Maksimilijana u istoimenom filmu, kojeg tumači Joel Grey, pripala je Tamari Dragičević. Sara i Tamara su sjajno odgovorile ovom muzičko-glumačkom izazovu, a oduševljenje nisu krili ni žiri ni publika.

Očekuje nas još jedna urnebesna scena iz filma "Tesna koža". Željko će se po prvi put popeti na štikle, a savete kako da izdrži u toj nemogućoj misiji, davao mu je upravo Knez.

Šljokice na grudima i vikleri na Željkovoj glavi deo su priprema za ulogu Super Sneki. Željko je pokazao do savršeno pliva u svim vodama, sve zadatke je sa velikom lakoćom iznosio, pobrao je silne

pozitivne kritike ali da li će mu štikle doći glave ili će se poput svojih kolega Kneza, Bokija i Alekse odlično snaći, gledaoci će moći da vide u subotu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije